It is currently Sat Mar 23, 2019 12:26 pm


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 7 posts ]
Author Message
 Post subject: All servers hosed??
PostPosted: Sat Jul 11, 2015 7:10 pm 
Gauntlet Captain
User avatar

Joined: Tue May 15, 2012 8:38 am
Posts: 567
All servers hosed?? I get nothing...I can walk around, but have no HUD, no weapons, total nothing. Whats happening??

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: All servers hosed??
PostPosted: Sat Jul 11, 2015 7:19 pm 
Gauntlet Captain
User avatar

Joined: Tue May 15, 2012 8:38 am
Posts: 567
I thought maybe the fireworks mod did something weird, so I cleared everything in my cache for today. No joy. Still hose-a-riffic.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: All servers hosed??
PostPosted: Sat Jul 11, 2015 7:36 pm 
Monster Mapper
User avatar

Joined: Sun Jul 08, 2012 9:41 am
Posts: 14
Location: Sweden
[quote="cadaverjuice"]All servers hosed?? I get nothing...I can walk around, but have no HUD, no weapons, total nothing. Whats happening??[/quot

Same here CJ, i think Mr. Wild made some kind of error when uploading hes newly developed "FIREWORKS" weapon today.... ALL Gateways servers have the same problem. Cant even vote, don't get the menu. :!:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: All servers hosed??
PostPosted: Sat Jul 11, 2015 7:38 pm 
Monster Mapper
User avatar

Joined: Sun Jul 08, 2012 9:41 am
Posts: 14
Location: Sweden
Btw, nice selfie CJ! :mrgreen:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: All servers hosed??
PostPosted: Tue Jul 21, 2015 11:25 pm 
Pupae
User avatar

Joined: Fri Oct 18, 2013 5:32 am
Posts: 262
Location: TN
Might be some big lag going on where no hud show on your client, causing replication long time to load. Not too sure but this has also happened on another server too.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: All servers hosed??
PostPosted: Wed Jul 22, 2015 12:44 am 
Admin Wizard
User avatar

Joined: Mon Jun 20, 2011 5:40 am
Posts: 2959
Chamberly wrote:
Might be some big lag going on where no hud show on your client, causing replication long time to load. Not too sure but this has also happened on another server too.

Very common problem especially on very large maps where every actor can be seen and is all relevent at once but this was different than that this was really weird. Think I've only seen this twice. This same exact problem happend on all 3 servers at the exact time. Sure enough a server reboot fixed it. This error thread is out of now.

_________________
Image
The administration of "GateWays" "gauntletwarriors.com" reserves the right to be unfair.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: All servers hosed??
PostPosted: Sat Jul 25, 2015 6:34 pm 
Gauntlet Captain
User avatar

Joined: Tue May 15, 2012 8:38 am
Posts: 567
Snubben wrote:
Btw, nice selfie CJ! :mrgreen:


I want to be as cool as Capt. Spaulding! I want to have a gas station JUST LIKE HIS!

Image

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 7 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net